Friday, October 21, 2011

първи лебед за сезона

21.10.2011

11 comments:

  1. великолепна снимка, мерси че я споделяш тук с всички нас, поздрави и до скоро

    ReplyDelete
  2. ooooo, прекарасна снимка!

    ReplyDelete
  3. Наистина прекрасна снимка! Само неразбирам кога точно е заснет този идентифициран обект. Октомври ми се струва късничко да е първия лебед, не че много разбирам от миграция :)

    ReplyDelete
  4. Много е хубава снимката, но според мен кораба измества малко вниманието от лебеда :) просто е по-горям. Няколко пъти сме пътували до Варна, моя любим град, но не съм мяркала лебеди в морето. Може би защото винаги е било навалица на плажа.

    ReplyDelete
  5. Прекрасна снимка. Лебедите са прекрасни птици. Показват как веднъж влюбиш ли се...остава завинаги. Трябва да ги пазим много, понеже на брой не са много за жалост, особено черните лебеди.

    ReplyDelete
  6. Много е красив лебеда. Изискан царствен и нежен. Дано да ги пазим повече.

    ReplyDelete
  7. Лебедът е една от най-красивите птици за мен лично.Толкова са изискани и царствени.Даже мога да кажа и възпитани нежни.Винаги като ги видя и ми става много приятно и спокойно , само като ги гледам как плуват.Разкошни чисти и бели птици.Когато са двойка и застанат един до друг шиите им правят едно истинско сърце, много е жалко, че ако на някой му се случи нещо и другият умира.Просто не издържа и от любов на мъка.Ето това е една истинска и, вечна любов.Снимката която е направена е красива и романтична.Ако сте направили още се надявам да ги споделите и тях с нас.

    ReplyDelete
  8. Поздравления за красивата снимка която е направена.Вижда се красивото и силно море как е на по светли и по тъмни нюанси показващи дълбочината и малките вълнички.В далечината красиво придвижващият се кораб и най на преден план прекрасния лебед.Това е една разкошна птица.Птица символизираща силната любов и връзката между два лебеда.Сигурно за това техните вратлета са толкова дълги, за да могат да направят едно красиво сърце.И този бял цвят показващ чистотата и невиността им.Дано да ги пазим.

    ReplyDelete
  9. Много красива снимка. Благодаря за споделената снимка и хубавата статия.

    ReplyDelete
  10. Колко са красиви тези птици и са символ на любовта, разкошна снимка.

    ReplyDelete
  11. Лебеда е толкова красив, странно само че плува сам, те нали винаги с по двойки или това е просто поредната заблуда....най-вероятно не е хванат в кадър или си търси своята половинка. Снимката е прелестна благодаря че я споделихте с нас. Кораба е огромен и морето се вижда как е на различни дълбочини от цветовете които са по тъмни и по светли. Харесва ми символиката на лебедите и са толкова бели и нежни, романтични...На скоро имах удоволствието да ги храня от ръката си, много се добри!

    ReplyDelete